18 mars 2019
19:00

Mölnlycke IS

Referat: Härryda IF - Mölnlycke IS

Vi förlorade i måndags mot MIS med 1-3 efter att vi hade ledningen med 1-0 i halvlek.
Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi har mycket boll och spelar oss ur Mölnlyckes press gång på gång. Dock skapar vi för få målchanser och måste bli hetare sista tredjedelen. Men vi går rättvist till paus med ledning efter mål av CH.

Andra halvlek.
Domaren hinner knappt blåsa igång matchen innan MIS har kvitterat, vi är tyvärr inte med från början och vi släpper till ett alldeles för enkelt mål.
Efter detta är det Mölnlycke som har det mesta av spelet, vi jobbar oss dock in i matchen igen men med ca 15 minuter kvar får motståndarna en straff. Ser ut som en ruskigt bra brytning där Austad tar boll men domaren tyckte förmodligen att satsningen var för "hård".
Efter detta försöker vi hitta lägen för att kvittera men precis som i första fastnar vi på sista tredjedelen gång på gång.
Med två minuter kvar gör Mölnlycke även 3-1 efter flipperspel utanför straffområdet där bollen studsar fel ett antal gånger och tillslut friställer deras spelare som kyligt rundar vår målvakt.
Finns väldigt mycket bra att ta med oss men även en hel del vi ser att vi behöver jobba med sista tre veckorna innan seriestart. En bra genomkörare där vi helt klart var värda ett kryss.
Många som gör en bra match men vill nämna vår Engelsman Patrick lite extra, han sätter inte en fot fel som mittback idag. Ett riktigt bra samarbete mellan honom och mittbackskollegan Karlsson som också gör en riktigt bra match tills han får gå av med känning i baksidan.
På lördag väntar ny match då Hällesåkers IF gästar oss med matchstart 11.30.